Μενού
Το Καλάθι Σας

Δωρεάν Μεταφορικά Κατόπιν Συνεννόησης

Σχετικά με εμάς

Η KENTRO ξεκίνησε να χαράζει πορεία στον τομέα των υλικών επιπλοποιίας το 2005 κάνοντας εισαγωγή και εμπορία υλικών αξιόπιστων και πραγματικά κατάλληλων για κάθε χρήση και για οποιαδήποτε κατασκευή.

Αντιπροσωπεύει την επιθυμία κάθε επιπλοποιού, κατασκευαστή, ακόμα και μεγάλων μονάδων παράγωγης επίπλου. Δίνει τη δυνατότητα και την ευελιξία σε κάθε της πελάτη να εμπορευτεί τα υλικά που θέλει κάθε φορά, ανάλογα με την κατασκευή των επίπλων του.

Η KENTRO, παρέχει ασφάλεια στους πελάτες της με υλικά υψηλών προδιαγραφών και ικανοποίηση βλέποντας το αποτέλεσμα της κατασκευής. Αποτελείται από ανθρώπους έμπιστους, γνώστες των υλικών επιπλοποιίας και πρόθυμους να ανταπεξέλθουν σε κάθε επιθυμία του πελάτη.

Επιπλέον η KENTRO, σκεπτόμενη πάντα τον πελάτη της, συνεχίζει να χαράζει δυναμική πορεία με ένα ακόμα πλούσιο σε προοπτικές υλικό, το όποιο δίνει στους αγοραστές του τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τα καλύτερα έπιπλα που υπάρχουν στην αγορά. Αποτελείται από mdf υπενδεδυμένο με θερμοφόιλ επιφάνεια, με εγγυημένα μεγάλη διάρκεια ζωής. Διατίθεται σε πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς αλλά και ταυτόχρονα σε μεγάλη γκάμα σχεδίων. Κατάλληλο για πορτάκια κουζίνας-μπάνιου-ντουλάπας, διακοσμητικές επιφάνειες και οποιεσδήποτε ξύλινες κατασκευές επιθυμεί ο πελάτης. Το νέο αυτό υλικό, κυκλοφορεί για πρώτη φορά από την KENTRO σε όλη την Ελλάδα και παραδίδεται στον πελάτη άμεσα, απλά και γρήγορα.

KENTRO βρίσκεται στο κέντρο των επιθυμιών σας, στο κέντρο των προτιμήσεών σας.